Behzat Ç.: An Ankara Policeman Season 3

September. 21,2012      
Rating:
8.9
Trailer Synopsis

Centered around a personally troubled, officially discredited police chief and his inharmonious police team in Ankara Police Force. Even though the show usually focuses on murders and other crimes that happens on a weekly basis, the undertone of the story leads to an eventual duel between Behzat Ç. and the rotten department officials and bureaucrats.

Episode 27 : Son Hesaplaşma
May. 17,2013
Behzat Ç., Şule'nin açığa çıkmasından sonra büyük bir ikilem yaşamaktadır. Şule, yaptıklarının hesabını vermeye yaklaşmıştır ama Behzat Ç., kızını yalnız bırakmak istememektedir. Cinayet Büro, Behzat'ın durumdan haberdar olup olmadığını dahi bilmemektedir. Emre ise, Şule'nin yakalanması için son hamlesini gerçekleştirmek üzeredir. Diğer yandan, Barbaros ve Muzaffer, son ve büyük bir hamle yapmak üzere kolları sıvarmışlardır. Önlerinde büyük ama zorlu bir hesaplaşma vardır. Behzat Ç., bir yandan Şule'yi korumaya çalışırken, diğer yandan Barbaros ve Muzaffer'i yakalamaya çalışacaktır. Behzat Ç., bütün bu koşuşturma içinde hiç beklemediği bir sona doğru ilerlemektedir.
Episode 26 : Dönüm Noktası
May. 10,2013
Ekranların sevilen polisiye dizisi Behzat Ç’de finale doğru düğümler tek tek çözülüyor. Behzat Ç. final arifesinde, tüm kartlarını masaya seriyor. Cinayet mahalinde Behzat Ç.’ye yakalanan Muzaffer, son anda Barbaros'un müdehalesiyle yakalanmaltan kurtulur. Fakat asıl sorun şimdi ne yapacaklarıdır. Çünkü Behzat Ç., Muzaffer'i tanımıştır. Öte yandan Cinayet Büro, şüpheli ifadelerine devam eden Zeynep Fidan ve Neşe Gökova’yı çözmenin bir yolunu bulmuştur. Şule’nin katil olduğunu bilen ve bunu açığa çıkartmak için uğraşan Emre ise son hamlesini yapmak üzeredir.
Episode 25 : Yüksek Gerilim…
May. 03,2013
Finale üç kala Behzat Ç. ve cinayet büro yoğun bir trafiğin içine düşmüştür. Çözülmesi gereken belki de en önemli düğümlerle karşı karşıya kalan ekip sonuna kadar Adalet arayışını sürdürecektir. Behzat Ç. ve cinayet büro, sınırları zorlarken, kendi adaletlerini sağlamak isteyen Barbaros ve Muzaffer ile yolları kesişecektir. Bu kesişmenin sonuçları ise çok şeyi değiştirecektir.
Episode 24 : Behzat Ç., Emre’nin Peşine Düşer!
April. 26,2013
Sertan adında bir genç, evindeki bir masa üzerinde, vücudu, ameliyat edilmiş gibi, kesiklerle dolu olarak bulunur. Cinayeti aydınlatmak için ipuçlarını takip etmeye başlayan Behzat Ç. ve Cinayet Büro, benzer şekilde işlenmiş yeni cinayetlerle karşılaşacaktır. Diğer yandan Barbaros ve Muzaffer için olaylar içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar. İhsan’ın peşine düşen Barbaros’u büyük bir sürpriz beklemektedir. Emre ile Şule’nin sevgili olduğunu öğrenen Behzat Ç. ise Emre’nin peşine düşer.
Episode 23 : Orantısız Güçlüler
April. 19,2013
Üniversite öğrencileri kaliteli ve ucuz yemek yiyebilmek için üniversite kampüsünde protesto eylemi yaparlar. Eylem sırasında güvenlik görevlileri eylemi engellemek için öğrencilere orantısız güç kullanır. Sezgin adında bir öğrenci, gece beyin kanamasından ölür. Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Sezgin’in öldürülmesinin üniversitede çıkan olaylarla ilgisi olup olmadığını araştırır. Bu sırada okulun güvenlik görevlilerinden biri de evinde öldürülmüş olarak bulunur. Behzat Ç. ve ekibi soruşturmayı derinleştirmeye karar verir. Diğer yandan, Behzat Ç., Savcı Esra’nın cinayetini aydınlatmaya çalışırken, annesi ile ilgili hiç beklemediği bir gerçekle daha karşılaşır.
Episode 22 : Eğitim Zayiatı
April. 05,2013
Yirmi iki yaşındaki Metin Karabağlı 'nın cesedi bir çöp konteynerında bulunur. Olay yeri inceleme ekibi incelemesini sürdürürken, Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi Metin 'in askerliğini Ankara 'da yaptığını ve yeni terhis olduğunu öğrenirler. Diğer yandan, Behzat Ç. bir yandan annesinin çevirdiği işleri anlamaya çalışırken diğer yandan da Ayşe 'nin fotoğraflarını çeken ve Savcı Esra davasının seyrini değiştiren kişiyi bulmak zorundadır.
Episode 21 : Adalet
March. 29,2013
Sonunda duruşma günü gelip çatmıştır. Savcı Esra’nın ölümünden bugüne dek adaletin yerini bulmasını isteyen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, duruşma salonunda yerlerini alacaktır. Savcı Esra suikastının zanlısı Gökhan Şenay, ailesi korunmaya alındığı halde duruşmada savcıyı kendisinin vurduğunu söyleyerek Behzat Ç. ve ekibinin bütün çabasını boşa çıkaracaktır. Gökhan’ın yalan ifadesiyle adaletin terazisi bir kez daha şaşacak ve suikastın azmettiricileri tutuksuz yargılanacaktır. Bütün bunlar yaşanırken, “Adalet” kavramını mesele edinen Barbaros ve Muzaffer, Behzat Ç.’nin davasına dahil olmaya karar verirler.
Episode 20 : Dava
March. 22,2013
Savcı Esra cinayetinin dava süreci başlamak üzeredir. O güne kadar adaleti aramaktan vazgeçmeyen Behzat Ç. artık her şeyin sona yaklaştığı yerdedir. Katil zanlısı Gökhan Şenay’ın mahkemede ne söyleyeceği önemlidir ama azmettiriciler dava sürecinde kirli oyunlarına devam etmekten vazgeçmezler. Mahkeme başkanı olarak sürece dahil olan Barbaros’un babası Hikmet nedeniyle, Barbaros ve Muzaffer de işin içine girecektir. Behzat Ç. ve cinayet büro, bu süreçte yalnız olduklarını bilirler. Dava sürecinin sonuna kadar Behzat Ç.’nin yanında olacağını bildiğimiz cinayet büro ise zamana karşı yarışacak ve davanın gidişatını değiştirecek her türlü olasılığı göz önünde bulunduracaktır.
Episode 19 : Karışık Zamanlar
March. 15,2013
Bir özel dedektiflik bürosunda cesedi bulunan Arif Özcan, tasmayla boğularak öldürülmüştür. Olay yerine gelen Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Arif’in yakın zamanda ortaklığını bitirdiği arkadaşından şüphelense de olayın iç yüzü çok başkadır. Öte yandan Behzat Ç., annesine açtığı savaşı kazanabilmek ve Savcı Esra suikastinin yaklaşan davasında gerçek failleri ortaya çıkartmak için hazırlık yapmaya başlamıştır. Kaçınılmaz savaşı Esra için kazanmak zorundadır.
Episode 18 : Senaristin Ölümü
March. 01,2013
Selim Ermiş, dizi sektöründe senaryo yazarı olarak çalışmaktadır. Bir gece evinde ölü olarak bulunur. Behzat Ç.
Episode 17 : Kapanmayan Hesap
February. 15,2013
Tufan Kemer, otuz üç yaşındadır. Bir gece cesedi battaniyeye sarılmış halde bulunur, sırtından bıçaklanarak öldürülmüştür. Behzat Ç. ve ekibi olayı aydınlatmak için harekete geçer. Behzat Ç. cesedin Barbaros ve Muzaffer'le bir ilgisi olduğunu fark eder. Behzat Ç. cinayeti çözmeye çalışırken Barbaros ve Muzaffer de kendilerini bu işten sıyırmanın yolunu arayacaklardır. Diğer yandan Şule ve Emre ilişkisinde artık birilerinin durumdan haberdar olma zamanı gelmiştir. Eylül ise tehlikeli bir oyunun içine girmiştir. Hayatının artık eskisi gibi olamayacağını fark edecektir.
Episode 16 : Evlat sevgisi…
February. 01,2013
Cemre Bakırcı onaltı yaşında bir lise öğrencisidir. Yıkık dökük bir evde ölüdürülmüş olarak bulunur. Behzat Ç. ve cinayet büro ekibi cinayeti araştırırken, okuldaki bir grup arkadaşı tarafından şiddet gören Cemre’nin, aile içi şiddete de maruz kaldığı öğrenilir. Diğer yandan Cevdet hala yaşadığı olayların etkisindeyken, Cinayet büro ekibi Behzat’ın nerede olduğunu merak etmektedir. Behzat Ç. ise bu sırada annesinin peşine düşmüştür.
Episode 15 : Saplantı
January. 25,2013
Rüstem Çam, 55 yaşında kendi halinde bir adamdır. Oğlu Umut’la birlikte yaşayan Rüstem, komşusu tarafından evinde öldürülmüş olarak bulunur. Olay yerine intikal eden cinayet büro elemanlarını büyük bir sürpriz beklemektedir. Rüstem’in bir numaralı katil zanlısı, Cinayet büro elemanlarının yakından tanıdığı birisidir. Cinayeti araştırmaya başlayan cinayet büro elemanları, kendilerini hiç beklemedikleri olayların içinde bulurlar. Diğer yandan cinayeti aydınlatmaya çalışırlarken, Cevdet hayati bir karar vermek zorunda kalacaktır.
Episode 14 : Emniyet Binasında İnanılmaz Cinayet!
January. 18,2013
Assoc. Barkin Bayram is a physicist at his forties. When he entered the police building for license and passport operations he was killed without leaving a trace in front of everyone . Behzat thinks the killer is still in the building. Entrance and exit of the building closed down, and starts searching for the killer. It will not be easy to find the killer even though they are in the same building. Barkin's murder will become more complex than they expected.
Episode 13 : Değerli Ceset
December. 21,2012
Metin Halıcı, bir gece Keçiören’de bir parkta bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunur. Olay yeri ekipleri ve cinayet büro elemanları Metin’in peruk ve numarasız gözlük gibi aksesuarlarla kılık değiştirdiğini fark ederler. Adli tıbba otopsi için gönderilen Metin’in cesedinin peşine mafya düşünce, Barbaros da kendini bir anda bu karmaşık olayların içinde bulur. Eylül’ü bulmanın rahatlığıyla kendini toparlamaya başlayan Behzat Ç. ise, cinayeti ve mafyanın neden cesedin peşine düştüğünü çözmek için ekibinin başındadır.
Episode 12 : Arşiv
December. 14,2012
Eylül’ün kim olduğu bilgisine ulaşmaya çabalayan Hayalet, zincirin ilk halkasını çözmüştür. Bu bilgiyle birlikte derin bir yolculuğa çıkan Behzat Ç.’nin kalbindeki yaralar bir bir açılacak, hikayeleri bugüne erecektir. Behzat Ç. bugüne kadar ne kadar şeyi görmezden geldiyse, o kadar şey birikmiştir şimdi kapının ardında… ve içerden çıkmak için o kapıyı açmak zorunda kalacaktır.
Episode 11 : Cinayet Büro öldürülen üniversite öğrencisinin izinde!
December. 07,2012
Eren adında bir üniversite öğrencisi evinin bulunduğu sokakta öldürülmüş olarak bulunur. Behzat Ç. ve Cinayet büro ekibi yaptıkları araştırmada Eren’in üniversitede ve üniversite dışında birçok eyleme katıldığını öğrenirler. Eren’in öldürülmesinden hemen önce birlikte olduğu arkadaşları ise son katıldıkları eylemde gözaltına alınmışlardır. Behzat Ç., Eren’in öldürülmesi ile katıldığı eylemler arasında bir bağlantı olduğunu düşünmektedir. Diğer yandan Eylül’ün izini sürmekte olan Hayalet sonunda ona ulaşmayı başarır.
Episode 10 : Saatler...
November. 30,2012
Emekli polis Şener Kerten, bir parkın ortasında ensesinden tek kurşunla vurularak öldürülmüştür. Cinayeti araştırmaya başlayan Behzat Ç. ve Cinayet Büro ekibi, Şener Kerten’in geçmişini araştırmaya başlarlar. Behzat Ç., Şener’i görev yaptığı zamanlardan da tanıyordur. Şener’in geçmişine yolculuk, Behzat Ç.’nin de geçmişine yolculuktur aynı zamanda. Diğer yandan sürpriz bir kararla Eda’yı ziyarete gelen annesi, Harun ve Eda’nın zor anlar yaşamasına neden olacaktır.
Episode 9 : Evde
November. 23,2012
Behzat Ç., ekibini Akbaba’nın evinde toplamıştır. Bu gece, herkes birbirine sormaktan çekindiği ne varsa soracaktır. Bu gece, herkes birbirine karşı hem sorgulayan hem sorgulanandır. Suçlamalar, itiraflar, tanıklıklar... Gece uzun, mevzu derin, konuşacak konular çok... Cinayet büro ekibi bu hafta eteğindeki taşları döküyor.
Episode 8 : Gözler Kör Kulaklar Sağır..
November. 16,2012
Hakkı Tunç adlı yaşlı bir adam, evinde öldürülmüş olarak bulunur. Behzat Ç. ve Cinayet Büro elemanları yaptıkları ilk araştırmada Hakkı’nın evine girip çıkanların yalnızca oğlu ve ara sıra birlikte zaman geçirmeleri için küçük torununu ziyarete getiren, bakıcı kız olduğunu öğrenirler. Peki, bu kadar korunaklı bir alanda yaşamını sürdüren Hakkı’yı kim, niçin öldürmüştür? Diğer yandan, Eylül, Behzat Ç.’nin dövdüğü adamların şikayetçi olduklarını öğrenir. Behzat Ç.’nin düştüğü bu durumdan kendini sorumlu hisseden Eylül, durumu düzeltmek için bir şeyler yapmaya karar verir.
Episode 7 : Bebek Gibi
November. 09,2012
Nalan adlı bir kadın, bir izbelikte öldürülmüş olarak bulunur. İlk belirlemelerde kadının maddi durumunun iyi olduğu ve özel bir şirkette tıbbi mümessil olarak çalıştığı belirlenir. Cinayeti aydınlatmak için çalışmaya başlayan Behzat Ç.’yi en çok etkileyen şey ise Nalan’ın hamile ve doğumuna çok az bir zaman kala öldürülmüş olmasıdır. Diğer yandan Şevket, hastanede çalışmaya başlamıştır. Annesinin hastanede geçirdiği son gecenin kamera kayıtlarına ulaşmak ister. Emniyetten bile saklanan görüntülere ulaşmayı başaran Şevket, hiç beklemediği şeylerle karşılaşacaktır.
Episode 6 : Saklı öfke…
November. 02,2012
Bilal adında bir adam evinde öldürülmüş olarak bulunur. Cinayet büro ekibi ilk araştırmalarında Bilal’in sokak çocuklarını zorla çalıştıran bir adam olduğunu öğrenir. Peki sokaklarda bunca düşmanı olan ve bunca çocuğun yaşadıklarının sorumlusu olan Bilal’in katili kimdir? Vurulduktan sonra yaşadığı sağlık sorunları yüzünden aylar sonra cinayet büroya yeniden dönen Behzat Ç. cinayeti aydınlatmak için yeniden işinin başındadır.
Episode 5 : Öteki... Bizden Olmayan...
October. 19,2012
Çiğdem adında bir genç kız sabaha karşı bir inşaat alanında ölü bulunur. İnşaat alanı Çiğdem’in yaşadığı mahallededir. Olay yerine biriken mahallelinin şüpheliler listesinin başında, inşaatta çalışmak için mahalleye gelmiş göçmen işçiler vardır. Mahallede gerilim yükselirken cinayet büro elemanları Çiğdem’in kardeşi Murat’ın da kayıp olduğunu öğrenirler. Cinayeti çözmeleri sandıkları kadar kolay olmayacaktır.
Episode 4 : Son Düzlük
October. 12,2012
Savcı Esra’nın eski kocasından gelecek bilgi Behzat Ç’yi yeniden harekete geçirir. Ercüment Çözer ve Behzat Ç., Esra’nın gerçek katilinin kim olduğunu öğrenmeye çalışırken, Bahri de bu süreçte onlara yardım eder. Diğer yandan Akbaba, öldürdüğü adam için müfettişlerin karşısına yeniden çıkıp çıkmamayı düşünüyordur.
Episode 3 : Kesişme
October. 05,2012
Behzat, Savcı Esra’nın katilini bulmak için istemeden Eylül’ün yürüttüğü uyuşturucu operasyonuna dahil olur. Behzat’ın Yeraltı dünyasında kimliğini gizlemesi o kadar da kolay olmayacaktır. Bir yandan kendi yöntemleriyle Savcı’nın katilini bulmaya çalışan Behzat Ç.’nin Ercüment Çözer’le yolları yeniden kesişir. Diğer taraftan, Akbaba savcının suikastına karışan birini vurmuştur. Akbaba, bastığı tetikle birlikte ağır bir psikolojik buhranın içine düşerken diğer yandan da müfettişlere ifade vermek zorunda kalacaktır.
Episode 2 : Episode 2
September. 28,2012
Savcı Esra’nın katil zanlısı Gökhan yakalanmıştır. Behzat Ç. ise son anda Gökhan’ı vurmaktan vazgeçmiştir. Çünkü katilin Gökhan olduğuna inanmamaktadır. Bu yüzden araştırmalarına devam eder. Behzat Ç.’nin suikastla ilgili bulacağı her ipucu yeni bir soru doğuracaktır.
Episode 1 : Episode 1
September. 21,2012
Yepyeni karakterlerle ve yepyeni hikayelerle ekran fenomeni Behzat Ç. artık Cuma geceleri Star’da. Savcı Esra’nın ölümünün ardından zor zamanlar geçiren Behzat Ç., sıkılmış bir yumruk gibi ayakta durmaya devam ediyor. Ancak Behzat Ç. için adaleti bulmak hiç bu kadar zor olmamıştır. Üçüncü sezonunda da gerçek bir televizyon fenomeni olarak karşımıza çıkmaya devam edecek olan dizide, Behzat Ç. Ankara’nın gecelerinde, sokaklarında ve meydanlarında adalet’i arayacak. Adalet’in kim için ve ne olduğunu sorgulayacak. Koca binalardan geçecek, bazen hızlı bazen yavaş adımlarla hedefe ilerleyecek, bu birbirini tamamlayan dört adamın hikayesi, kimilerimizin hikayelerinden olmaya devam edecek.

Seasons

Season 4
Season 4 2019
Season 3
Season 3 2012
Season 2
Season 2 2011
Season 1
Season 1 2010

Similar titles

Father Dowling Mysteries
Father Dowling Mysteries
Father Dowling Mysteries is an American television mystery series that aired from January 20, 1989 to May 2, 1991. Prior to the series, a TV movie aired on November 30, 1987. For its first season, the show was on NBC; it moved to ABC for its last two seasons. It is based on the adventures of the title character created by Ralph McInerny, in a series of mystery novels. The series was produced by The Fred Siverman Company and Dean Hargrove Productions in association with Viacom Productions.
Father Dowling Mysteries 1989
FX: The Series
FX: The Series
Rollie Tyler, a special effects expert, helps his detective friend solve crimes by making criminals see what they want to see. But what is real and what is illusion?
FX: The Series 1996
Elementary
Prime Video
Elementary
A modern-day drama about a crime-solving duo that cracks the NYPD's most impossible cases. Following his fall from grace in London and a stint in rehab, eccentric Sherlock escapes to Manhattan where his wealthy father forces him to live with his worst nightmare - a sober companion, Dr. Watson.
Elementary 2012
Luther
Prime Video
Luther
A dark psychological crime drama starring Idris Elba as Luther, a man struggling with his own terrible demons, who might be as dangerous as the depraved murderers he hunts.
Luther 2010
CSI: Crime Scene Investigation
Prime Video
CSI: Crime Scene Investigation
A Las Vegas team of forensic investigators are trained to solve criminal cases by scouring the crime scene, collecting irrefutable evidence and finding the missing pieces that solve the mystery.
CSI: Crime Scene Investigation 2000
Veronica Mars
Prime Video
Veronica Mars
In the fictional town of Neptune, California, student Veronica Mars progresses from high school to college while moonlighting as a private investigator under the tutelage of her detective father.
Veronica Mars 2004
Psych
Prime Video
Psych
Thanks to his police officer father's efforts, Shawn Spencer spent his childhood developing a keen eye for detail (and a lasting dislike of his dad). Years later, Shawn's frequent tips to the police lead to him being falsely accused of a crime he solved. Now, Shawn has no choice but to use his abilities to perpetuate his cover story: psychic crime-solving powers, all the while dragging his best friend, his dad, and the police along for the ride.
Psych 2006
Monstresses
Monstresses
What happens when "the other woman" tires of her title? Monstresses on bio. recounts the most sensational stories of cheating men and their out-of-control mistresses. Each episode introduces two mistresses and reveals the deadly consequences as they take matters into their own hands.
Monstresses 2013
Model Killers
Model Killers
Models are the epitome of beauty, fame and glamour. They are the lucky few - blessed with faces and bodies worshiped and envied around the world. But what happens when that model high life all little girls dream of turns into a nightmare?
Model Killers 2013
Jack Taylor
Jack Taylor
Jack Taylor is an Irish television drama based on a series of novels by Ken Bruen. Set in Galway, the series stars Iain Glen in the eponymous role of Jack Taylor, a former officer with the Garda Síochána who becomes a "finder" after leaving the service. Taylor is a man who goes looking for clues where others have not bothered to. He also knows the streets of his hometown like the back of his hand.
Jack Taylor 2010

Related

Lost
Lost
Stripped of everything, the survivors of a horrific plane crash must work together to stay alive. But the island holds many secrets.
Lost 2004
DC's Legends of Tomorrow
DC's Legends of Tomorrow
When heroes alone are not enough ... the world needs legends. Having seen the future, one he will desperately try to prevent from happening, time-traveling rogue Rip Hunter is tasked with assembling a disparate group of both heroes and villains to confront an unstoppable threat — one in which not only is the planet at stake, but all of time itself. Can this ragtag team defeat an immortal threat unlike anything they have ever known?
DC's Legends of Tomorrow 2016
Don't Trust the B---- in Apartment 23
Don't Trust the B---- in Apartment 23
After a naive Midwestern girl's big city dreams are dashed her first week in New York, she finds herself living with her worst nightmare in this hilarious, contemporary comedy about a female odd couple who are surrounded by an outrageous cast of characters.
Don't Trust the B---- in Apartment 23 2012
Man Seeking Woman
Man Seeking Woman
Josh Greenberg is a naive romantic on a desperate quest for love. When his longtime girlfriend dumps him, Josh enters the dating scene, a nightmarish hellscape of untold horror. Despite the agony, Josh continues his search in the hopes of finding someone who will make all the misery worth it.
Man Seeking Woman 2015
In Treatment
In Treatment
Set within the highly charged confines of individual psychotherapy sessions and centering around Dr. Paul Weston, a psychotherapist who exhibits an insightful, reserved demeanor while treating his patients—but displays a crippling insecurity while counseled by his own therapist.
In Treatment 2008
Moonlight
Moonlight
Mick St. John is a captivating, charming and immortal private investigator from Los Angeles, who defies the traditional blood-sucking norms of his vampire tendencies by using his wit and powerful supernatural abilities to help the living.
Moonlight 2007
Mad Jack the Pirate
Mad Jack the Pirate
Mad Jack the Pirate is a short lived 1990s cartoon. The show was created by Bill Kopp and was directed by Jeff DeGrandis. On American television, the show was broadcast on Fox Kids. The concept is of the adventures of the rather unsuccessful and cowardly Pirate Jack who despite his failures never doubts his own excellence and his dim-witted anthropomorphic rat sidekick Snuk as they sail the seas on their ship the Sea Chicken. On July 23, 2001, Mad Jack and other properties of Saban Entertainment were sold to The Walt Disney Company.
Mad Jack the Pirate 1998
Game of Thrones
Game of Thrones
Seven noble families fight for control of the mythical land of Westeros. Friction between the houses leads to full-scale war. All while a very ancient evil awakens in the farthest north. Amidst the war, a neglected military order of misfits, the Night's Watch, is all that stands between the realms of men and icy horrors beyond.
Game of Thrones 2011
Breaking Bad
Breaking Bad
Walter White, a New Mexico chemistry teacher, is diagnosed with Stage III cancer and given a prognosis of only two years left to live. He becomes filled with a sense of fearlessness and an unrelenting desire to secure his family's financial future at any cost as he enters the dangerous world of drugs and crime.
Breaking Bad 2008
Arrow
Prime Video
Arrow
Spoiled billionaire playboy Oliver Queen is missing and presumed dead when his yacht is lost at sea. He returns five years later a changed man, determined to clean up the city as a hooded vigilante armed with a bow.
Arrow 2012