Sinnasnekker'n Season 4

August. 26,2013      
Rating:
6.4
Trailer Synopsis

Episode 40 : Episode 40
October. 31,2013
Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Jørn og Renate på Eidsvoll. Etter at Renates tidligere mann flyttet ut for fire år siden, skulle Jørn og Renate ta tak i det som stod igjen av oppussing. Men Jørn, som har ti tommeltotter, har i grunn bare gjort vondt verre.
Episode 39 : Episode 39
October. 30,2013
For fire år siden flyttet Jørn inn til Renate på Eidsvoll. Huset er slitent, og både inne og ute bærer det preg av midlertidige og lettvinte løsninger. Kledningen må delvis byttes, den ene veggen bør byttes i sin helhet og det mangler takrenner og hjørnekasser. Jørn og Renate er svært uenige om hvordan de skal gjøre ting og blir heller stående på stedet hvil.
Episode 38 : Episode 38
October. 29,2013
Ida Marie og Michael har pusset opp litt her og der, men det meste er blitt gjort halvveis. Minstesønnen sover på foreldrenes rom. Snart får de et nytt barn, og om de ikke tar tak før den tid blir det da to barn på rommet deres. I kjelleren er det mye plass, men den er overfylt av skrot og en gigantisk verktøysamling som bare ligger og slenger.
Episode 37 : Episode 37
October. 28,2013
Da Helene og Peter ble kjærester, flyttet hun inn i huset hans i god tro om at de skulle pusse opp sammen. Slik ble det ikke, og det endte med at de gikk fra hverandre. Seks måneder senere ble de sammen igjen og fikk barn. Nå krangler de igjen om oppussing og kommer aldri til enighet. De glir lenger og lenger fra hverandre, og Helene er redd de ikke vil klare å redde forholdet en gang til.
Episode 36 : Episode 36
October. 24,2013
Otto besøker noen av familiene han har hjulpet tidligere og ser hvordan det står til med dem nå, en god stund etter at han sist forlot dem. Har de tatt tak i det han ba dem om å fullføre? Vi får et gjensyn med Lill Iren og Ole Kristian i Magnor, Lise og Bjarne i Fredrikstad, Ragnhild og Renato på Vøyenenga og Mirjam og Remi på Torp.
Episode 35 : Episode 35
October. 23,2013
Cathrine og Johannes kjøpte «drømmehuset» i 2010, og planla å pusse opp litt etter litt. De har kommet langt, men krangler mye om hva som skal gjøres. De sover på hvert sitt rom med hvert sitt barn, har ingen fremdriftsplan og blir ikke enige om noe. Cathrine føler seg maktesløs og utslitt, og er redd forholdet ryker.
Episode 34 : Episode 34
October. 22,2013
Da Eva og Tommy kjøpte hus i 2008 gikk de straks i gang med å pusse opp. Etter hvert fikk de tre barn og bygde derfor inn garasjen for å få soverom til alle sammen. Men etter at soverommene var ferdige i 2012, har det stått helt stille. Alt av materialer står urørt i den overfylte garasjen, Eva er utålmodig og frustrert, og Tommy er drittlei.
Episode 33 : Episode 33
October. 21,2013
I flotte omgivelser på Hyggen bor Martine sammen med Tom og datteren Alva. Området er fantastisk, men det samme kan ikke sies om parets renoveringsobjekt. Selv om de har bodd der siden 2006, er det kun stuen som er tilnærmet ferdig. De har kranglet så mye om oppussingen at Tom tok seg jobb i Gøteborg for å slippe å forholde seg til huset utenom i helgene.
Episode 32 : Episode 32
October. 17,2013
Vi får et gjensyn med Pia og Kim i Ski, Erik og Lina i Moss, Inga og Mads i Vestby og Leif Håkon og Kari i Andebu. Da Pia og Kim flyttet til Ski var de helt uten glød og lyst til å pusse opp, siden de nettopp hadde pusset opp boligen de flyttet fra. Da Erik ble arbeidsledig manglet han motivasjon til komme seg ut i arbeid igjen og til å pusse opp boligen i Moss. Hos Inga og Mads i Vestby hadde kompetansenivået og motivasjonen nådd enden, hvilket resulterte i eggekasting og dårlig stemning. Det var spesielt viktig for Inga å beholde huset som også var hennes barndomshjem. Andebu: At Leif Håkon fjernet trappen til andre etasje falt ikke i god jord, siden kona Kari har stigeskrekk. Dette resulterte i at hun ikke hadde sett overetasjen på tre år.
Episode 31 : Episode 31
October. 16,2013
Rolf Stian (27) bor fremdeles på gutterommet i Svelvik, men han har en drøm om å overta barndomshjemmet som faren bygde på 70-tallet og som nå har behov for en betydelig oppgradering. Nesten hele familien vil gjerne at Rolf Stian skal overta huset, men han blir stoppet av sin far. Rolf Arve stoler ikke på at sønnen vil klare å ta vare på huset, siden han tidligere har hatt en turbulent tid i en gjeng som foreldrene ikke likte. Dette resulterte i økonomisk surr, i tillegg til at Rolf Stian har gått arbeidsledig i en lengre periode. Nå har endelig Rolf Stian fått seg jobb og litt mer orden på livet, og han er ikke fornøyd med at han må ta til takke med gutterommet hos mor og far. Rolf Stian synes det er tungt å bo hjemme og vil gjerne at foreldrene skal gi ham tillit, slik at han kan klare seg på egen hånd. Å flytte til et annet sted er helt uaktuelt og han vil ikke gi seg før han kan flytte inn i huset som han er så nært knyttet til.
Episode 30 : Episode 30
October. 15,2013
Morten er mannen som har gjort oppussing til en livsstil, med sin restaurering av et hus i sveitserstil med et tilbygg på massive 200 kvadratmeter. Morten og Monica kjøpte et knøttlite hus for 18 år siden, men da barn nummer to dukket opp, bestemte de seg for at de hadde behov for større plass. Morten tegnet det enorme tilbygget, og etter elleve år lover han stadig at han er ferdig «til jul". Evighetsprosjektet har sørget for at Monica har fått oppussing i vrangstrupen, slik at hun blir fysisk uvel av å oppholde seg i nybygget. Nå har Monica fått nok og søker desperat hjelp, selv om Morten ennå ikke har innsett at han er i ferd med å bygge bort hele forholdet.
Episode 29 : Episode 29
October. 14,2013
I et hus i skogen i Tysfjord bor Svenn-Egil og amerikanske Bruce, som møttes på universitetet i Bodø. Det lille huset er opprinnelig fra 1890, og ingen av dem var helt klar over hva de bega seg ut på da de kjøpte det. Badet er en katastrofe, huset er invadert av mus og humler bygger bol i veggene. I tillegg er andreetasjen tilnærmet ubrukelig, med åpen isolasjon nærmest over alt. Bruce har et brennende ønske om å få familien fra New York på besøk, men det er umulig så lenge huset er i en slik forfatning.
Episode 28 : Episode 28
October. 10,2013
Otto Robsahm og hans team fortsetter oppussingen hjemme hos Sten og Hege på Grinder. Dette er et av de største prosjektene Otto og teamet har takket ja til, og kanskje det med størst betydning for flest mennesker.
Episode 27 : Episode 27
October. 09,2013
Stens bolig har vært i familiens eie i flere generasjoner og trenger mye oppussing. I tillegg har Sten bygd på en etasje, samt et lite tilbygg, uten at noe er blitt ferdig. Huset mangler kledning, det er åpen isolasjon over alt og det eneste badet har et stort hull i gulvet. Hege er oppgitt, og Sten er overveldet over hvor mye jobb som gjenstår.
Episode 26 : Episode 26
October. 08,2013
Alenemoren Desiree og hennes tre barn bor i et hus med to soverom og et kott. Yngstesønnen bor inne på kottet og datteren på 18 år må dele rom med broren på 11. Soveromsprosjektet i kjelleren strandet etter at Desiree oppdaget store fuktskader. Nå har hun gitt opp, og spesielt datteren Celina er frustrert. Hun har ikke noe privatliv og bor mer borte enn hjemme.
Episode 25 : Episode 25
October. 07,2013
Pål sendte Iris på visning sammen med en snekkerkompis, siden han ikke hadde tid til å være med selv. Huset virket bra, men viste seg å være pill råttent fra kjeller til tak. Iris sitter igjen med en enorm skyldfølelse for kjøpet, og de orker ikke å planlegge videre oppussing lenger. I mellomtiden har huset stått i årevis med manglende kledning på flere vegger. Forråtnelsen er et faktum.
Episode 24 : Episode 24
October. 03,2013
Otto besøker noen av familiene han har hjulpet tidligere og ser hvordan det står til med dem nå, en god stund etter at han sist forlot dem. Gan: Otto hjalp Rita og Trond med å kle og isolere et par yttervegger, samt ga dem et nytt inngangsparti. Gjerdrum: Konfirmasjonen til sønnen var et par uker unna, og stua var full av planker. Unn-Cathrin og Anders hadde ingen reserveplan, derfor hjalp Otto dem med å fullføre stua. I Kviteseid i Telemark bor Marianne og Torbjørn, som hadde mistet all oppussingslyst, og forholdet led under dette. Otto hjalp dem med en ny gang, trapp og inngangsparti og et nytt vaskerom. På Tørrestad gård i Sandefjord bor Mirjam og Håkon, og da Otto hjalp dem var det et salig rot fordi Håkon sparte på alt mulig. Otto hjalp dem med å pusse opp andreetasjen, slik at alle fikk nye soverom.
Episode 23 : Episode 23
October. 02,2013
I Drammen bor John Willy og Anita, som har pusset opp kontinuerlig siden 1998. Med små barn i huset innså de allerede da at de hadde tatt på seg for mye. Resultatet er at de to yngste barna har bodd i oppussing hele livet. Familien var nesten i mål da en serie med vannlekkasjer sørget for at de var tilbake på start. Nå mangler Anita og John Willy soverom, og det samme gjelder sønnen Oliver. De har innredet et provisorisk rom i stuen hvor alle tre sover, og slik har situasjonen vært i tre år. Etter alle vannskadene har de nå gitt helt opp, og selv om rørene som forårsaket skadene er fikset, har pågangsmotet og lysten forsvunnet helt.
Episode 22 : Episode 22
October. 01,2013
Mirjam og Remi Berg bor på Torp i Fredrikstad, sammen med sine tre barn. For noen år siden kjøpte de et gammelt hus. For å oppfylle lånekravet måtte de pusse opp en del av huset, som skulle leies ut. Etter at det var gjort, bygget de et tilbygg på huset slik at ungene fikk soverom. De fikk hjelp av venner og familie, men da det bare gjensto småtteri på tilbygget, stoppet det helt opp. Kjøkken og stue er halvhjertet påbegynt, men det ser fremdeles forferdelig ut. Paret er oppgitt og utslitt, og på toppen av det hele planlegger de bryllup. Nå står det fullstendig stille på oppussingsfronten, og det samme er tilfelle når det gjelder forholdet dem imellom. Uten hjelp spøker det for bryllupet, og både Remi og Mirjam er i ferd med å gi opp.
Episode 21 : Episode 21
September. 30,2013
I Ragnhild og Renatos hus i Bærum vrir skjøteledninger seg på kryss og tvers overalt, og det eneste rommet som har fått en ansiktsløftning er kjøkkenet. Baderommet er i elendig forfatning og er provisorisk teipet med gaffatape. Otto blir sjokkert når han ser det livsfarlige elektriske anlegget, som regelrett slår gnister og er en dødsfelle for både barn, voksne og naboene som bor vegg i vegg. Familien lever i mørket og må bruke lommelykt på det strømløse badet og doen.
Episode 20 : Episode 20
September. 26,2013
Episode 19 : Episode 19
September. 25,2013
Episode 18 : Episode 18
September. 24,2013
Episode 17 : Episode 17
September. 23,2013
Episode 16 : Episode 16
September. 19,2013
Episode 15 : Episode 15
September. 18,2013
Episode 14 : Episode 14
September. 17,2013
Episode 13 : Episode 13
September. 16,2013
Episode 12 : Episode 12
September. 12,2013
Episode 11 : Episode 11
September. 11,2013
Episode 10 : Episode 10
September. 10,2013
Eirik (50) er skilt og kjøpte en nedslitt leilighet på Romsås for rundt tre år siden. Han jobber mye og sliter med å få tid til oppussing. Han begynte å pusse opp badet, men det stoppet opp, og resultatet er at han og hans to sønner ikke har et fungerende toalett. Derfor har de måttet gå på do på butikken i mange måneder, og Eirik dusjer på jobben.
Episode 9 : Episode 9
September. 09,2013
Trygve (32) og Silje (31) traff hverandre for under fire år siden, men har likevel rukket å få tre barn, samt kjøpt huset til besteforeldre hans. Det var et oppussingsobjekt og de har fått gjort veldig mye, men nå er de utbrente og det er full stopp i oppussingen for å redde forholdet og familielivet. Men huset er kaldt og må isoleres før vinteren kommer.
Episode 8 : Episode 8
September. 05,2013
I et lite rekkehus i Bergen bor en stor familie på syv personerr. Far Asbjørn har stått for det som er gjort av oppussing, mens mor Hilde er flink å peke på alt far ikke har gjort ferdig. Familien deler tre små soverom, samtidig som de har en hel kjeller som står urørt. Å bo så tett har fungert til nå, men nå begynner irritasjonen å stige.
Episode 7 : Episode 7
September. 04,2013
For 13 år siden oppfylte Rita (48) og Trond (50) hans drøm om å kjøpe barndomshjemmet. Men de klarer ikke å holde huset ved like. Datteren Therese (22) har bedt Otto om hjelp, da hun ser at tilstanden er i ferd med å ødelegge familien. Mor er blitt deprimert og har mistet nattesøvnen, mens far velger å flykte fra problemet og prioriterer heller bilmekking.
Episode 6 : Episode 6
September. 03,2013
Carina (42) og mannen skulle bygge drømmehuset sammen, men i fjor døde mannen brått. Carina ble sittende igjen med et halvferdig hus og to gutter som krevde sitt. Hele huset bærer preg av uferdige prosjekter, med materialer og verktøy over alt. Sønnene bor på rom sammen, og eldstemann har begynt å melde behov for egen plass. Dette tærer på forholdet mellom mor og sønn, og hun sliter med mye dårlig samvittighet.
Episode 5 : Episode 5
September. 02,2013
Marianne og Torbjørn har mistet motet. De har tre små barn, og klarer ikke å få tiden til å strekke til. Oppussingen har slukt dem totalt, og nå står de igjen uten energi og med uferdig oppussing i de fleste rom. Både smilet og lysten til å pusse opphar forsvunnet, og begge har dårlig samvittighet både overfor hverandre og barna. Mariannes største drøm er å få mannen sin tilbake, samt et vaskerom og hyller i gangen, slik at de kan få orden i en kaotisk småbarnshverdag.
Episode 4 : Episode 4
August. 29,2013
Ole Kristian (37) flyttet raskt inn i huset til Lill Iren (28) etter at de møttes i 2007. De begynte å pusse opp, men kreative Ole Kristian har hele tiden fått nye ideer som har ført til at prosjektet har eskalert. Nå ser han ingen ende på det, og vet ikke hvor han skal begynne å ta tak. Forholdet er slitt og ingenting blir gjort.
Episode 3 : Episode 3
August. 28,2013
I 17 år har Anders (43) og Unn-Cathrin (42) pusset opp og bygd hus, garasje og hytte. Problemet er bare at ingenting av det de starter på blir ferdig. Unn-Cathrin har nå gitt helt opp, mens arbeidsnarkomane Anders fortsetter å starte med nye prosjekter og lar de uferdige prosjektene stå der til stor frustrasjon for resten av familien. Paret har nå kniven på strupen siden de skal feire konfirmasjon for sønnen sin i det uferdige lappverket av et hus om bare to uker.
Episode 2 : Episode 2
August. 27,2013
Stig (35) og Anne Grete (28) overtok huset i Ålesund etter hennes besteforeldre i 2007. De rev hele første etasje, men hadde ingen plan for hvordan de skulle bygge den opp igjen. Anne Grete elsker planlegging og detaljer, så mange planer har havnet på papiret, men de starter verken bygging eller oppussing. Anne Gretes slekt har også mange meninger om hvordan de to bør innrede hjemmet sitt, og det har blitt til at Stig har meldt seg helt ut. Derfor er det ingenting som skjer i første etasje, og hele familien på fire bor trangt og kummerlig på husets loft.
Episode 1 : Episode 1
August. 26,2013
Håkon (52) fra Sandefjord driver en gård med melkekyr sammen med Mirjam (45). Hun flyttet inn i 2006, og etter hvert har det godt voksne paret fått to små døtre, noe som har ført til plassmangel. Paret sover på Håkons kontor, blant permer, ledninger, datamaskiner og alt mulig annet som han hverken vil flytte på eller kaste. Eldstedatteren har fått deres gamle soverom, og yngstedatteren ligger på et kott sammen med julepynten og stigen opp til andre etasje. Håkon samler på alt, så hele gårdsplassen er fylt opp med skrot og gamle maskiner. Han er nøye med å sortere aviser og blader, som ender opp i bunker på loftet. Mirjam holder på å gå fra forstanden. Hun har forsøkt å rydde flere ganger, men blir stoppet av Håkon, som hun føler saboterer for henne. Han prioriterer gårdsdriften foran huset og familien, for han mener økonomien må være på plass først.

Seasons

Season 9
Season 9 2021
Season 8
Season 8 2017
Season 7
Season 7 2016
Season 6
Season 6 2015
Season 5
Season 5 2014
Season 4
Season 4 2013
Season 3
Season 3 2012
Season 2
Season 2 2011
Season 1
Season 1 2010

Similar titles

Yours Mine or Ours
Yours Mine or Ours
Couples decide whether to seek a new residence or transform their existing spaces in this reality show.
Yours Mine or Ours 2016
Love it or List it Vancouver
Love it or List it Vancouver
Vancouver families are struggling with homes that no longer suit their needs. Whether they've outgrown the home they once loved or the luster has worn off, homeowners are faced with the dilemma of whether they should love it or list it.
Love it or List it Vancouver 2013
Flipping 101 With Tarek El Moussa
Flipping 101 With Tarek El Moussa
Tarek mentors first-time flippers, helping them steer costly errors as they race to get a renovated property on the market.
Flipping 101 With Tarek El Moussa 2020
First Time Fixer
First Time Fixer
With a little help from Chip and Joanna, first-time house renovators take their home renovation dreams into their own hands and experience the risk and reward that comes with trying something new.
First Time Fixer 2021
Les rénos d'Hugo
Les rénos d'Hugo
Les rénos d'Hugo 2015
Frozen in Time
Frozen in Time
Maureen McCormick and designer Dan Vickery overhaul homes that are stuck in a design time warp.
Frozen in Time 2021
Changing Rooms
Changing Rooms
Changing Rooms was a do-it-yourself home improvement show broadcast in the United Kingdom on the BBC between 1996 and 2004. The show was one of a number of home improvement and lifestyle shows popular in the late 1990s and early 2000s. The show was later franchised, generally under the same name, for the local TV markets in the United States, New Zealand and Australia.
Changing Rooms 1996
Property Brothers: Buying and Selling
Property Brothers: Buying and Selling
Reality series where Jonathan and Drew help homeowners take their next step up the property ladder. Featuring two pivotal real estate moments, double the stress, and twice the manpower, first Jon renovates the family's home for a successful sale, while Drew hunts down the best options for the family's next property and oversees the selling and buying.
Property Brothers: Buying and Selling 2012
Viens voir mes rénos!
Viens voir mes rénos!
Viens voir mes rénos! 2019
Good Bones
Good Bones
Mother/daughter duo Karen Laine and Mina Starsiak transform dilapidated properties in and around their hometown of Indianapolis. Karen's legal background and Mina's real estate knowledge help them secure diamonds in the rough, then they enlist demo and construction help to get the houses rehabilitated on budget and transformed into stunning homes.
Good Bones 2015

Related

Queen of Hearts
Queen of Hearts
Reina Ortiz will suffer an accident that will cause her to forget the last eight years of her life, in which she became the wife of tycoon Victor de Rosas, Clara's mother and the owner of the most famous bridal atelier in Las Vegas. She doesn’t even remember the happiest moment of her life; when she fell in love with Nicolas Nuñez. Now Reina, who feels she doesn’t belong to this world of luxury and power, will strive to discover her own truth. Meanwhile, Nicolas is working for the secret service under a new identity as Javier Bolivar, is seeking revenge after Estefania Perez made him believe Reina and Victor were responsible for his unjust imprisonment. Entangled in secrets, tricks and deceptions in a double life of gamble under the framework of gold and precious stones trafficking, Nicolas and Reina will fight for the only thing they cannot leave to chance, their love.
Queen of Hearts 2014
Dark Fate
Dark Fate
Mariana de la Noche is a Mexican telenovela from 2003. Written by Delia Fiallo and produced by Salvador Mejia, it starred Angélica Rivera, Jorge Salinas, Alejandra Barros and César Évora.
Dark Fate 2003
El Clon
El Clon
Lucas falls for a young Arab girl named Jade. She is caught between modern values and her Islamic upbringing. They separate and two decades pass. Then a strange turn of luck brings the pair together. Then Jade meets a clone, who is just like Lucas, but twenty years younger. She must choose between the man she loved and the memory she cherishes.
El Clon 2010
La Malquerida
La Malquerida
La malquerida is a Mexican telenovela produced by José Alberto Castro for Televisa. It is an adaptation of the play "La malquerida", written by Spanish playwright Jacinto Benavente. Victoria Ruffo and Christian Meier will star as the adult protagonist, Ariadne Díaz and Mane de la Parra will star as the young protagonists, while Brandon Peniche will star as the main antagonist.
La Malquerida 2014
Imperio De Mentiras
Imperio De Mentiras
Elisa Cantú never imagined that, upon returning to Mexico from New York, where she resides, she would encounter an unexpected tragedy that changes her life. The night Elisa would celebrate her birthday, fate leads her to meet Leonardo Velasco, a policeman in love with Julia, a teacher, to whom he was to marry. At the end of the evening, Leonardo receives an emergency call, in which the discovery of two bodies is reported, one of them is that of his fiancée, who lies next to the body of Augusto Cantú, millionaire businessman and father of Elisa. Elisa and Leonardo will come together to search for the truth of what happened.
Imperio De Mentiras 2020
Little Angel Face
Little Angel Face
Carita de Angel is a remake of the telenovela Papa Corazon, which also was adapted for Mundo de juguete. Tells the story of Dulce Maria, a sweet, 5-year-old girl full of joy, compassion, and good feelings. After the death of her mother, her father Luciano Larios sinks into depression and lives abroad for a few years, leaving his daughter and loved ones behind. Dulce Maria enrolls in a Catholic boarding school for girls called "Reina de America" (Queen of America) to be taken care of by the nuns, as well as being taken care of by her uncle Gabriel, who is a priest.
Little Angel Face 2000
Overcoming heartbreak
Overcoming heartbreak
Four women of different ages and social strata are forced to live together under the same roof. At first, the coexistence between them is complicated and tense due to their different visions and ways of facing life, but little by little the sisterhood and solidarity prevail when realizing the peculiar bond that exists between them: each one has suffered, in one or otherwise, the absence and abandonment of their respective partners.
Overcoming heartbreak 2020
BOYS OVER FLOWERS
BOYS OVER FLOWERS
Set at a famous high school for the super-wealthy, this is a puppy love story centered on Tsukushi Makino, a poor girl, and the F4 gang of rich kids headed by the rough and fearless Prince Charming, Tsukasa Domyoji.
BOYS OVER FLOWERS 2005
Are You Afraid of the Dark?
Are You Afraid of the Dark?
Each season of this horror anthology series follows a different group of kids, members of the Midnight Society, as they discover terrifying curses and creatures.
Are You Afraid of the Dark? 2019
Ben 10: Ultimate Alien
Ben 10: Ultimate Alien
With his secret identity now revealed to the world, Ben Tennyson continues to fight evil as a superhero with the help of the newly acquired Ultimatrix.
Ben 10: Ultimate Alien 2010